Selecteer een pagina

Angelique van Oirschot

Voetreflexologe

Hallo, ik ben Angelique

Mijn naam is Angelique van Oirschot en ik ben woonachtig in Vlissingen. De stad die bekend staat om de zee, het strand, de rust en het toerisme.

In 2011 begon mijn nieuwe uitdaging, ik startte aan met de opleiding “Voetreflex Plus” bij total Health in Breda. Dit groeide uit tot een passie en in 2015 begon ik met werken in de praktijk aan huis.

De praktijk is een kleinesfeervolle ruimte met een mooi en levendig uitzicht. Het is fijn om hier te zijn en om klanten te ontvangen.

In iedere hand houd ik een Boeddha vast. De Boeddha van het horen en de Boeddha van het zwijgen. Dit omdat ik goed kan luisteren en dat komt voor een groot deel terug in mijn werk. Zwijgen is iets dat ik ook goed kan, maar mijn grootste talent ligt in het feit dat ik mensen kan zien zoals ze zijn, zonder oordeel en met mildheid.

Van klanten krijg ik vaak terug dat ik ze met mijn behandelingen meer help dan alleen met het behandelen van de klacht of het vraagstuk waar ze mee komen. Ik help mensen met het proces van bewustwording. Met als doel de balans terug te vinden en het lichaam optimaal te laten functioneren.